У центрі Чернівців волонтери відкрили

У центрі Чернівців волонтери відкрили "Пряникове містечко"

Фото
Укрінформ
У Чернівцях біля Центральної площі запрацювало традиційне "Пряникове містечко", де впродовж трьох днів волонтери продаватимуть солодощі. А гроші, які виручать від продажу, віддадуть на допомогу важкохворим дітям.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Уже п’ятий рік поспіль традиційно ми відкриваємо наше пряникове містечко у центрі Чернівців. Зараз тут представлені близько 40 солодких будиночків. Серед цьогорічних пряникових родзинок – смачна ялинка, українська хатинка, сніговики та символи 2020 року – мишенята. Їстівні будиночки продаватимуть з аукціону. Стартують з 300 гривень за один шедевр", – сказала волонтерка Катерина Пономарьова.

Різні солодощі у пряниковому містечку продаватимуть упродовж трьох днів, а 15 грудня проведуть аукціон, на якому з молотка підуть солодкі будиночки.

У центрі Чернівців волонтери відкрили "Пряникове містечко" / Фото: Віталій Олійник, Укрінформ

У програмі роботи пряникового містечка передбачені майстеркласи з дітками з розпису пряників та виготовлення пряникових іграшок на ялинку.

Читайте також: В Ужгороді стартував триденний фестиваль різдвяних пряників

Всі представлені на заході пряникові витвори мистецтва пекли волонтери та небайдужі чернівчани. 

Організатори зазначають, що зібрані гроші спрямують на 42 важкохворих дітей. Куплять не обладнання, а звичайні щоденні речі, які їм дуже потрібні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-