Локації українського-словацького серіалу

Локації українського-словацького серіалу "Слов'яни" стануть туроб'єктами

Фото
Укрінформ
Розміщені поблизу села Дениші на Житомирщині декорації історико-пригодницький серіалу з елементами фентезі "Слов’яни", над яким працювала українсько-словацька режисерська група, перетворять на туристичні об'єкти.

Про це повідомила начальник управління культури й туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва на сторінці управління в Facebook

"Закінчились зйомки серіалу "Слов'яни", локації працюватимуть на громаду як туристичні об‘єкти...", - йдеться в дописі.

Локації українського-словацького серіалу "Слов'яни" стануть туроб'єктами / Фото: Тетяна Парфентієва‎ / Facebook

На сторінці спільноти "Житомир: кастинг історичного проекту, VI сторіччя" в Facebook є інформація про те, що останній знімальний день "Слов'ян" відбувся 3 жовтня. "Мешканцям" поселення тут пропонують стати гідами локаціями знімального майданчика.

Читайте також: Етнографічний туризм як бренд Глибочицької ОТГ

12-серійний українсько-словацький серіал із елементами фентезі ґрунтується на реконструкції історичного періоду VI століття, в якому імена та образи головних героїв – невигаданы. Головний герой стрічки – перший відомий за іменем слов’янський князь Влад. В основі фільму лежать традиції та міфологія древніх слов'ян.

Село Дениші, яке добре відоме своїм скеледромом та руїнами палацу Терещенків, потрапило до туристичного маршруту Тетерівської ОТГ. Торік цей турмашрут промаркували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-