У Львові презентували оновлений промосайт міста

У Львові презентували оновлений промосайт міста

Відео
Укрінформ
Промоційний сайт міста Лева Lviv.Travel отримав оновлену версію, яку представив Львівський туристичний офіс.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

"Ми зробили ще один інструмент, який допоможе з першого погляду закохатися в наше місто, тому що турист планує свою подорож заздалегідь, черпає багато інформації з інтернету. Вірю, що новий сайт допоможе нам збільшити кількість якісного й культурного туриста, який приїжджатиме не тільки насолодитись готельно-ресторанним чи атракційним потенціалом міста, а й привозитиме свою культуру, інтелект та будуватиме містки між містами й країнами", – сказала директорка департаменту розвитку Львівської міськради Наталія Бунда.

Як запевнили розробники, на цьому етапі проект – зручний інструмент для перегляду важливої інформації про атракції міста, події та заклади, з можливістю прокладати власний маршрут або скористатися послугами гіда.

Сайт має 5 основних блоків: "Досліджуй", "Заклади", "Події", "Про Львів", "City Card". Він адаптивний і доступний на будь-якому гаджеті: телефоні, планшеті та комп’ютері. Крім того, на сайті з’явився окремий блок – "Гіди". Там буде міститися інформація про гідів, які отримали спеціальний бейдж від Львівської міської ради. В наступному релізі сайту буде можливість замовити екскурсію та обрати гіда.

Оновлений Lviv. Travel дає можливість забронювати житло через такі сервіси, як Booking.com та Expedia, а також придбати квитки на літак.

Наразі сайт доступний двома мовами – українською та англійською. Також його планують перекласти польською та німецькою.

Читайте також: У Львові створили кластер медичного туризму

"Сайт є дуже динамічним, живим. Його ідея в тому, щоб не давати вичерпну інформацію на одному сайті, а зацікавити людину приїхати сюди. Ми надихались кращими світовими практиками: Нью-Йорка, Амстердама та втілили найцікавіші ідеї в нашому сайті. Зараз є лише перша черга сайту, згодом буде продовження. Ми відкриті до пропозицій, покращень і вдосконалень", — розповіла начальниця управління туризму Ліна Остапчук.

Роботи над сайтом тривали з вересня 2018 року до червня 2019-го. Їхня вартість – 500 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-