Відвідувачів оперного фесту в Тульчині частуватимуть «Обідом Вампіра»

Відвідувачів оперного фесту в Тульчині частуватимуть «Обідом Вампіра»

Укрінформ
На Вінниччині у Тульчинській ОТГ до ІІІ Міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2019 місцеві кафе та ресторани розробили спеціальне «оперне» меню.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі фестивалю.

«До зустрічі з гостями зі всієї України, яких цього року на фестивалі за попередніми прогнозами буде понад 70 тисяч, тульчинські ресторани підготувалися ґрунтовно й розробили спеціальні оперні меню. Наприклад, тільки у дні фестивалю можна буде спробувати салат «Примадонна» на сніданок, ексклюзивний «Обід Вампіра», страву «Увертюра смаку» та інші креативні кулінарні шедеври», - повідомили в прес-службі.

Загалом, харчування гостей фестивалю забезпечуватимуть фудкорти, розташовані на території палацу Потоцьких, де відбуватиметься дійство, а також заклади громадського харчування м. Тульчин – партнери фестивалю.

Читайте також: У Ямполі відкриють музеї царя Інесмея та вина й виноградарства

Підказками для гостей міста слугуватимуть спеціальні позначки-таблички «Рекомендовано OPERAFEST TULCHYN», які з’являться у кафе та ресторанах.

ІІІ Міжнародний оперний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2019 стартує у вівторок, 4 червня, з першого в Європі дводенного дитячого оперного open air Kids OperaFest. Головна програма фестивалю розпочнеться в п’ятницю, 7 червня, і триватиме до неділі включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-