На Вінниччині стартує байкерський «Загул-2019»

На Вінниччині стартує байкерський «Загул-2019»

Укрінформ
На Вінниччині у четвер, 16 травня, розпочинається мотофестиваль байкерів «Загул-2019» – поблизу с. Селище Тиврівського району зібралися три тисячі мотолюбителів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив організатор заходу Вадим Алайбов.

«До нас на чотири фестивальних дні приїхали понад три тисячі байкерів, це мотоциклісти щонайменше з 10 країн світу - уся ближня Європа, і навіть норвежці. Росіян цього року немає. Гарно проведемо час, а окрім того, побуваємо у Вінниці на Дні Європи», - розповів Алайбов.

За його словами, байкери фестивалитимуть на Вінниччині з четверга до неділі включно переважно на території лікувально-оздоровчого комплексу «Маяк». Першого дня фесту його учасники «партизанитимуть» - передбачається костюмований партизанський дрес-код, командний конкурс стройової пісні, розбирання та збирання зброї на швидкість тощо, а також партизанська польова каша. Увечері учасників фестивалю розважатиме гурт «Не ЛІЗЬ, бо ВБ’Є».

Читайте також: У Вінниці на День Європи влаштують "Музейне безсоння"

Другого дня фесту байкери зануряться в японську атмосферу - пектимуть велетенський японський коржик та візьмуть участь в поетапній естафеті «Інтуіція самурая». Окрім того, ходитимуть по канату поміж скелями, познайомляться з найцікавішими туристичними локаціями, а ввечері перетворяться на індіанців та ковбоїв і разом розкурять трубку миру, а також подивляться концерти гуртів Last Wander і Angry Girls.

В суботу після вранішньої «колгоспної програми» близько тисячі байкерів проїдуться колоною вулицями Вінниці й візьмуть участь у святкуванні Дня Європи, де влаштують мотоциклетну локацію.

З повною програмою фесту «Загул-2019» можна ознайомитися за посиланням

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-