У Житомирі відкрилася туристична виставка ZT-EXPO-2019

У Житомирі відкрилася туристична виставка ZT-EXPO-2019

Фото
Укрінформ
У Житомирі відкрилася перша всеукраїнська туристична виставка "ZT-EXPO-2019", на якій свій туристичний потенціал представляють 20 областей України. Захід триватиме 15 та 16 травня.

Про це під час відкриття виставки розповіла начальник управління культури і туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Житомирщина має неймовірно багато туристичних родзинок, починаючи від Камінного села, Радомишля, Кмитівського музею образотворчого мистецтва. Передовсім ми маємо навчитися презентувати їх, тобто бути цікавими самим собі, а тоді розповісти про це всій Україні. На виставку приїхали представники із 20 областей України. Ми хочемо показати гостям місто Житомир, а вони поділяться своїми туристичними цікавинками", - розповіла Парфентієва.

За її словами, одна з ідей "ZT-EXPO-2019" – це створення туристичного маршруту випускника для тих, хто закінчує навчальні заклади. Його мета – показати молодим людям красу та потенціал України. 

У Житомирі відкрилася туристична виставка ZT-EXPO-2019 / Фото: Ірина Чириця

Читайте також: Туристичний сезон на Житомирщині: фестивалі, чемпіонський забіг та Японська весна

У межах заходу планується підписання меморандуму про спільний туристичний маршрут Україною, який об’єднає всі області.

Свої атракції з гостями виставки також представляють міста, райони та ОТГ Житомирщини, які пропонують туристичні маршрути, цікаві музеї, зелені садиби та розваги.

Під час ZT-EXPO-2019 відбудуться конференція, екскурсії та промо-тур.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-