Представники 30 країн світу захотіли взяти участь у фестивалі повітряних зміїв на Миколаївщині

Представники 30 країн світу захотіли взяти участь у фестивалі повітряних зміїв на Миколаївщині

Укрінформ
У селі Трихати Миколаївській області з 17 до 19 травня триватиме третій фестиваль повітряних зміїв "Tryhutty International Kite Festival 2019", на участь в якому подали заявки 70 представників 30 країн світу.

Про це заявили організатори заходу на прес-конференції, повідомляє портал "Новости N"

"Фестиваль повітряних зміїв - це вже не рівень ОТГ і навіть не рівень області. Фестиваль - єдиний в Україні з такою ідеєю і один з наймасштабніших. Як приклад - 70 офіційно зареєстрованих учасників з 30 країн світу виявили своє бажання приїхати до нас на фестиваль. Природно, всіх прийняти ми не можемо, є певні фінансові витрати на їх перебування, але вибрати найкращих з найкращих ми все-таки змогли", - сказала головний організатор фестивалю, керівник організації "Сила єднання" Тетяна Безмощук.

Для відвідувачів на великій території буде облаштовано безліч куточків зі всілякими розвагами. Очікуються майстер-класи, виступи зірок, польоти на повітряній кулі. Потрапити на територію та спостерігати за тим, що відбувається, охочі зможуть безкоштовно.

Читайте також: У Миколаєві визначилися з програмою розвитку туризму

За прогнозами організаторів, фестиваль за три дні збере не менш як 60 тисяч гостей, причому не тільки з Миколаєва та Миколаївської області.

"Цей захід має значення для розвитку нашої області в галузі туризму, культури та популяризації регіону. Це вже сформований туристичний бренд, який можна розвивати й далі", - переконана організатор.

Фото: kitefest.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-