Харків представив свій туристичний потенціал на виставці в Баку

Харків представив свій туристичний потенціал на виставці в Баку

Укрінформ
Делегація Харківської міської ради вперше бере участь у 18-й Азербайджанській міжнародній виставці "Туризм і подорожі" AITF 2019, яка проходить у Баку.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

"З травня відкриваються прямі авіарейси з Харкова до Баку. Візит делегації міськради започаткував розвиток співпраці між Харковом та містами Азербайджану. У рамках заходу за підтримки міністерства культури Азербайджану пройшов воркшоп, під час якого представники Департаменту міжнародного співробітництва виступили з презентацією і розповіли про туристичний потенціал Харкова, туристичні маршрути і дестинації”, - зазначається в повідомленні.

За даними прес-служби, воркшоп відвідали представники Посольства України в Азербайджані, Державного агентства туризму Азербайджанської Республіки, Азербайджанського бюро туризму, туристичних операторів і турагентств.

Читайте також: Львівщина популяризує свої курорти на Міжнародній виставці в Баку

Зазначається, що харківська делегація провела зустріч із представниками муніципалітету Баку та Національної асоціації міських муніципалітетів. Обговорювалися перспективи розвитку партнерських відносин і співробітництва між двома містами.

Виставка AITF проходить за підтримки Державного агентства туризму Азербайджанської Республіки і Азербайджанського бюро туризму. Її також підтримують Всесвітня туристична організація (UNWTO) і Туристична асоціація країн Азії та Тихого океану (PATA).

Окрім Харкова, від України на виставці представлені Київ, Львів, Одеса та Трускавець.

Фото: aitf.az

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-