У курортного селища на Запоріжжі з'явиться свій туристичний бренд

У курортного селища на Запоріжжі з'явиться свій туристичний бренд

Укрінформ
Кирилівська селищна рада оголосила конкурс на створення власного туристичного бренду.

Про це повідомляє прес-служба селищної ради.

"Для створення позитивного туристичного іміджу громади в Україні та за кордоном, промоцію культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу громади Кирилівська селищна рада разом із КЗ "Центр культури, дозвілля та мистецької освіти Кирилівської селищної ради Якимівського району Запорізької області" вирішили оголосити конкурс на створення  туристичного бренду  Кирилівки. Він буде використовуватися в рекламних, промоційних та інших заходах, пов’язаних з усіма сферами діяльності нашої громади", - йдеться в повідомлені.

Створення та затвердження бренду відбуватиметься на конкурсній основі. Для організації та проведення конкурсу, а також оголошення його результатів розпорядженням селищного голови створена та затверджена спеціальна конкурсна комісія.

Читайте також: Глемпінг, космічний туризм і круїзи: що презентують регіони України на виставці UITT

У конкурсі можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи. Конкурсанти мають розробити туристичний логотип та символіку. Бренд має бути унікальним. Конкурс проводиться в два етапи: прийом заявок і конкурсних робіт, засідання конкурсної комісії та відбір переможця.

Конкурсна робота, яка набрала найбільшу кількість голосів, вважатиметься переможцем.

Конкурсні роботи надсилаються або подаються на розгляд в електронному та друкованому вигляді з 15 березня до 15 квітня 2019 року на адресу: 72564 смт Кирилівка, проспект Азовський, 8 або на електронну адресу kirillovkakultura@gmail.com з поміткою "Конкурс на кращий туристичний бренд". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-