У Стамбулі відкрилася одна з найбільших туристичних виставок ЕМІТТ 2019

У Стамбулі відкрилася одна з найбільших туристичних виставок ЕМІТТ 2019

Фото
Укрінформ
У Туреччині, яка минулого року встановила рекорд з кількості туристів та прибутків у туристичній сфері, відкрилася одна з найбільших туристичних виставок країни та регіону.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Виставка дуже цікава. Це одна з найбільших туристичних виставок, на 90% на ній переставлений туристичний сектор Туреччини. Стендів інших країн приблизно 15, серед них Індонезія, Азербайджан, Китай, Грузія, Камбоджа та інші. Дуже гарно представлена Японія», - поділився враженнями з агентством Генеральний консул України в Стамбулі Олександр Гаман.

Читайте також: Туреччина торік встановила рекорд у галузі туризму

Дипломат розповів, що на відміну від минулого року, цьогоріч Україна не має на цій виставці свого стенду.

«Шкода, що Україна цього року не представлена. На відміну від минулого року, коли ми були представлені мінекономіки, департаментом по туризму. Ця виставка цікава саме для залучення інвесторів, приваблення туристів», - розповів Гаман.

Читайте також: Українські науковці отримали доступ до унікальних архівів у Туреччині

Він відзначив, що попри відсутність українського стенду, регіони нашої держави представлені у якості візитерів. Зокрема делегація Херсонської ОДА приїхала для пошуку партнерів, вивчення досвіду успішного розвитку туристичного напрямку та приваблення іноземних туристів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-