Британське видання розповіло про принади туристичного Києва

Британське видання розповіло про принади туристичного Києва

Укрінформ
Вишукана архітектура та цікаві пам’ятники, чудові види, позолочені бані церков, що височіють над містом, нескінченна кількість цікавих доступних барів, красиво оформлені станції метро, смачна та різноманітна їжа, насичене нічне життя.

Так лондонське туристичне онлайн-видання The Calvert Journal розповіло про принади української столиці для тих, хто хоче провести вихідні на Новому Сході.

«Найкращий краєвид міста: краєвид Майдану з готелю «Україна». Коли будете бронювати, вкажіть, що вам потрібен номер з балконом, що виходить Майдан, і на 10-му поверсі або вище, і вас буде винагороджено. Вранці у вас буде змога помилуватися золотою жіночою фігурою, що стоїть на вершині монумента Незалежності та сяє в сонячних променях, а ввечері - заходом сонця над старими дахами. Цікаво, що готель стоїть на місці першого в Києві хмарочоса - будинку Гінзбурга 1912 року, який було зруйновано під час Другої світової війни», - розповідає видання.

Читайте також: У Києві створять міську систему туристичної навігації

Автори радять відвідувати заклади, які популярні серед українців, аби цілковито зануритися в життя міста та й зекономити, зокрема на їжі та розвагах.

«Найкращий спосіб пересуватися містом - київська підземка, що включає в себе найглибшу станцію метро в світі – «Арсенальну». Станцію завглибшки 105,5 метрів було відкрито 1960 року. Старі станції, як-от «Вокзальна» й «Золоті Ворота», красиво оформлені, але, на відміну від московського і петербурзького метрополітенів, де є великі скульптури й золоте убранство, метро Києва більш стримане», - зазначається в статті.

Серед страв, які необхідно спробувати кожному туристу, автори радять вареники, зокрема з вишнями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-