Польська авіакомпанія скасує рейси з Бидгоща до Києва і Львова

Польська авіакомпанія скасує рейси з Бидгоща до Києва і Львова

Укрінформ
Авіакомпанія LOT призупинить до початку літнього сезону рейси з польського міста Бидгощ до Львова через сезонний спад активності. А рейси з Бидгоща до Києва буде закрито повністю через недостатній попит.

Про це повідомляє спеціалізований авіапортал Pasazer.

"Ми вирішили призупинити польоти за маршрутом Бидгощ - Львів з середини січня через менший інтерес пасажирів у цьому напрямку взимку. Цей напрямок буде знову доступний для наших пасажирів у наступному літньому сезоні, тобто з початку квітня до кінця вересня", - заявив фахівець зі зв'язків з громадськістю у прес-службі польської авіакомпанії LOT Конрад Майшик.

Читайте також: Belavia пропонує безкоштовний стоповер у Мінську

Крім того, авіаперевізник повністю відмовиться від маршруту Бидгощ - Київ (Жуляни).

"Ми відмовляємося від цього напрямку через недостатній попит з боку пасажирів. Останній рейс за цим маршрутом заплановано на 18 січня. Всім пасажирам, які купили квитки на рейси з Бидгоща до Києва та Львова на більш пізній період (після 15 та 18 січня відповідно), запропонують поїздку до Варшави через пункт призначення або повернення грошей за квиток", - зазначив також Майшик.

Раніше польський перевізник тимчасово призупинив польоти з Шиман до Львова, підкресливши, що це сезонний напрямок, яке буде відновлено з квітня.

Рейси з Бидгоща до Львова було запущено в серпні 2017 року, а рік по тому LOT також додала напрямок з Бидгоща до Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-