Посиденьки з Миколаєм і казкові перевтілення: Запоріжжя готується до свят

Посиденьки з Миколаєм і казкові перевтілення: Запоріжжя готується до свят

Укрінформ
У Запоріжжі містянам і туристам обіцяють чимало сюрпризів під час новорічного свята, що відбудеться в середу, 19 грудня.

Про це повідомляє департамент культури і туризму Запорізької міської ради. 

"19 грудня, починаючи з 16:00, на площі Маяковського відбудеться інтерактивна програма з хореографічними та вокальними постановами, казковими перевтіленнями, демонстраціями мультиплікаційних зимових сюжетів та гумору. Також розпочне свою роботу "Новорічний ярмарок". Свої роботи представлять майстри ужиткового мистецтва та художники міста", - йдеться в публікації.

Для тих, хто любить робити яскраві фото на згадку, буде встановлена тематична фотозона. Також працюватиме окрема локація з чаєм і кавою.

Читайте також: Миколай кататиметься вулицями Житомира на автомобілі

Новорічну ялинку офіційно відкриють о 17:00, після чого дітей та дорослих чекатимуть веселі розваги у спеціальних зонах, виступи творчої молоді Запоріжжя.

Крім того, 19 грудня з 16:30 та впродовж новорічних свят кожен житель та гість міста матиме можливість завітати в гості до Святого Миколая. На площі Маяковського у своєму яскравому будиночку в ці дні містян чекатиме Чудотворець зі своїми казковими помічниками. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-