Миколай кататиметься вулицями Житомира на автомобілі

Миколай кататиметься вулицями Житомира на автомобілі

Укрінформ
Вулицями Житомира на автомобілі проїде Святий Миколай, який вітатиме жителів різних районів міста.

Про акцію "Експрес-листівка "Вулицями з краю в край їде святий Миколай" повідомляє управління культури Житомирської міської ради на сторінці в Facebook

"У Житомирі 19 грудня Святий Миколай на святково прикрашеній автівці їздитиме вулицями міста, вітаючи городян з новорічними святами. У кортежі сивобородого будуть янголи та казкові герої. Лунатимуть віншування, вітання, вірші, веселі новорічні мелодії та пісні, оголошуючи усім, що саме 19 грудня, в день Святого Миколая, розпочинається цикл новорічних та різдвяних свят", - йдеться в публікації.

Читайте також: Святий Миколай фестивалитиме в Чигирині

Як зазначається, за кілька годин автівка з Миколаєм побуває в різних районах міста – на Корбутівці, Мальованці, Маликова, Богунії, Крошні, вулиці Київській, площі Польовій, майдані Смолянському, майданах Соборному та Корольова, де о 19:00 засяє головна ялинка міста.

В управлінні культури додають, що експрес-листівка – це можливість охопити традиційними вітаннями якомога більшу кількість житомирян та нагадати про яскраві та самобутні зимові народні звичаї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-