10 міст та регіонів презентують Україну на найбільшій туристичній виставці у Польщі

10 міст та регіонів презентують Україну на найбільшій туристичній виставці у Польщі

Фото
Укрінформ
Десять українських міст та регіонів презентують кращі маршрути та можливості лікування і оздоровлення на найбільшій польській туристичній виставці - TT Warsaw, яка з 22 по 24 листопада відбувається у Варшаві.

Як повідомили Укрінформу у Центрі розвитку туризму України, українську експозицію відвідав міністр спорту і туризму Польщі Вітольд Банька. Під час зустрічі йшлося про реалізацію спільних проектів щодо промоції та залучення коштів Євросоюзу для розвитку туристичних дестинацій обох країн.

Учасниками XXVI Міжнародної туристичної виставки TT Warsaw є понад 500 експонентів з 45 країн. Україну представляють Львів, Одеса, Івано-Франківськ, Трускавець, Харків, Луцьк, а також Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська та Харківська області.

Близько 15 тисяч відвідувачів зможуть ознайомитися з пропозиціями експонентів виставки. У перший день вона працюватиме лише для професіоналів туристичного бізнесу.

Читайте також: Ukraine NOW: у Львові журналісти та експерти обговорили просування бренду

Організатором національного стенду України виступає Департамент туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Загальна площа експозиції становить 25 метрів. В основі її концепції нова філософія, закладена у слогані - Ukraine NOW.

Дизайн національного стенду України було виконано так, аби він був максимально відкритим для спілкування та ділових переговорів — повідомили у Департаменті туризму і курортів України. "Ми хочемо показати, що Україна нова і відкрита як для пропозицій щодо ділового співробітництва, так і для відвідування іноземними туристами", - повідомила директор компанії "Графіум" Юлія Сівак, яка є технічним організатором української експозиції.

Фото надані Центром розвитку туризму

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-