Ryanair розпочав польоти зі Львова

Ryanair розпочав польоти зі Львова

Укрінформ
Авіакомпанія Ryanair розпочала польоти з Міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького. Сьогодні відбувся перший переліт лоукоста за маршрутом Львів – Краків – Львів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Сьогодні аеропорт м. Львова прийняв перший літак компанії Ryanair. Заповненість рейсу в обидві сторони була 100%", – йдеться у повідомленні.

Крім Кракова, авіакомпанія Ryanair розпочинає виконання рейсів до Варшави, Дюссельдорфа, Меммінгена (усі - з 31 жовтня) та Лондона (з 2 листопада).

Читайте також: Із "Борисполя" стартують три нові рейси Ryanair

Рейси відбуватимуться: до Варшави (Модлін) - у понеділок, середу та неділю, до Дюссельдорфа (Веце) - у середу, п’ятницю та неділю, до Кракова - по вівторках, четвергах і суботах, до Меммінгена - у середу та неділю, до Лондона (Станстед) - по понеділках, п’ятницях та неділях.

У міськраді нагадали, що аеропорт "Львів" підписав угоду з Ryanair 23 березня цього року. Планується, що найдешевші квитки коштуватимуть від 10 євро, а середня вартість квитка для України буде нижчою за 40 євро. Компанія розраховує за перший рік перевезти 1 млн українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-