Із

Із "Борисполя" стартують три нові рейси Ryanair

Укрінформ
У понеділок, 29 жовтня, лоукост Ryanair розпочне польоти за трьома новими маршрутами з Києва – в польські Гданськ, Краків і столицю Швеції Стокгольм (Скавста).

Про це повідомляє ЦТС

Так, переліт Київ-Гданськ запланований на 21:25. Рейси виконуватимуться по понеділках і п'ятницях з вильотом з Києва в зазначений час, виліт із Гданська – о 18:00 за місцевим часом.

О 21:40 стартує рейс в аеропорт Стокгольм-Скавста. Він виконуватиметься з частотою тричі на тиждень – по понеділках, середах і п'ятницях в один і той же час. Зі столиці Швеції вильоти, згідно з розкладом, здійснюватимуться о 17:45.

Третім і останнім новим напрямком Ryanair у понеділок стане Краків. Туди лоукост літатиме з "Борисполя" також тричі на тиждень – по понеділках, середах і п'ятницях. Вильоти з Києва о 22:25, з Кракова – о 19:10.

Нагадаємо, в неділю, 28 жовтня найбільший європейський лоукостер розпочав велику польотну програму з Києва – додатково до рейсу Берлін – Київ – Берлін, що стартував ще у вересні, були відкриті такі напрямки, як Вільнюс, Варшава, Бидгощ, Барселона, Братислава, Лондон.

Читайте також: Ryanair розкртикували за «потурання расизму» пасажира

Також завтра, 30 жовтня, будуть запущені ще два рейси Ryanair зі столиці України – у Вроцлав і Познань.

Перший запланований із "Борисполя" на 14:45, з Вроцлава – на 11:20 – за таким розкладом вильоти здійснюватимуться по вівторках. У четвер вильоти з Києва проводитимуться о 15:10, з Вроцлава – об 11:45, в суботу з Києва о 21:25, з Вроцлава – о 18:00.

Рейс Київ – Познань здійснюватиметься щовівторка з Києва о 15:35, у зворотному напрямку – о 12:00, а також щосуботи з вильотом з Києва о 17:30, з Познані – о 13:55.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-