У Херсоні відбудеться перший фестиваль ненудної історії

У Херсоні відбудеться перший фестиваль ненудної історії

Програма
Укрінформ
У Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олеся Гончара та Херсонському обласному краєзнавчому музеї впродовж вихідних, 6-7 жовтня, триватиме перший у місті історичний фестиваль "LEGIO Historica Херсон" під гаслом "Історія для відпочинку".

Про це повідомляє прес-служба бібліотеки на сторінці в Facebook

"LEGIO Historica Херсон – перший історичний фестиваль, який відбудеться у ці вихідні у нашому місті. Херсонців та гостей очікують презентації нових книг київських і місцевих істориків та краєзнавців, відкриті просвітницькі лекції від об'єднання "Likбез. Історичний Фронт", екскурсії містом та музейними експозиціями, розповідь про ініціативи, які реалізуються у місті та області", - йдеться в дописі.

Зазначається, що відвідувачі заходу зможуть зіграти в настільні ігри на історичну тематику, познайомитися з цікавими експонатами з приватної колекції, побачити бойовий танок та відвідати книжковий ярмарок.

Читайте також: Херсонщина може стати найкращим туристичним регіоном України – ХОДА

У межах фестивалю науковці презентують проект "Мандруємо Херсонщиною". Крім того, буде проведено екскурсію "Український Херсон: траєкторія доль та подій".

Організатори повідомили, що участь у фестивалі – безкоштовна й не потребує додаткової реєстрації – можна просто обрати цікавий для себе захід і відвідати його.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-