Історія Бабиного Яру ввійшла до аудіотуру

Історія Бабиного Яру ввійшла до аудіотуру

Укрінформ
У Києві в п'ятницю, 28 вересня, відбудеться презентація аудіогіда для екскурсії "Трагедія Бабиного Яру".

Про це повідомляє Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації на сторінці в Facebook

"Запрошуємо на презентацію аудіогіда для екскурсії "Трагедія Бабиного Яру" 28 вересня (п’ятниця), об 11.00. Буде представлено аудіогід з текстами українською та англійською мовами. Екскурсія включає зупинки на території трагедії, де буде розказано про історію місцевості, трагедію Бабиного Яру (вбивства євреїв, ромів, хворих, українських патріотів, священиків упродовж 1941-1943 рр.), історію Лук’янівського єврейського кладовища, сучасну меморію Бабиного Яру, Куренівську трагедію (1961 р.), проекти меморіалізації Бабиного Яру", - йдеться в дописі.

Зазначається, що аудіогід дає змогу пройти цим шляхом без екскурсовода. Щоб прослухати запис, достатньо буде завантажити його як мобільний додаток на свій смартфон. Аудіотур буде розміщений в офіційному туристичному додатку м. Києва для смартфонів Kyiv City Guide.

Читайте також: "Дорогою смерті": у Києві вшанували пам'ять загиблих у Бабиному Яру

Аудіогід для екскурсії "Трагедія Бабиного Яру" створений завдяки співпраці німецько-українського проекту "Вчимося пам’ятати", Центру досліджень історії та культури східноєвропейського єврейства та екскурсійного бюро "Інтересний Київ".

На презентації очікуються виступи представників туристичної адміністрації міста, Німецького посольства та авторів туру. Захід розпочнеться біля будинку на Мельникова 44, на початку дороги, що веде до пам’ятника "Менори". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-