МАУ відкриє рейси до Ізміра, Софії та Бухареста

МАУ відкриє рейси до Ізміра, Софії та Бухареста

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" з березня 2019 року розпочне виконання власних прямих рейсів до Софії та Бухареста, а з червня – до Ізміра.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі авіакомпанії.

"У період літньої навігації 2019 року авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" розширить географію польотів у Південно-Східній Європі та розпочне виконання власних прямих рейсів до Ізміра, Софії та Бухареста", – йдеться в повідомленні. 

Зокрема, запуск нових рейсів з Києва до Софії та Бухареста заплановано на початок літнього сезону – 31 березня 2019 року, а дістатися з Києва до Ізміра пасажири зможуть, починаючи з 15 червня 2019 року. Квитки можна придбати на сайті, в касах і контактному центрі авіакомпанії МАУ, а також у спеціалізованих агенціях.

Зазначається, що польоти з Києва до Софії виконуватимуться щоденно на регіональних літаках Embraer-145. Водночас на маршрутах Київ – Ізмір та Київ – Бухарест використовуватимуться середньомагістральні повітряні судна Boeing 737-800 нового покоління.

Читайте також: МАУ взимку літатиме по-іншому

У МАУ обіцяють, що мінімальна вартість перельоту в один бік з урахуванням податків та зборів становитиме 591 гривню за умови завчасного бронювання. Однак ціна може відрізнятися залежно від напрямку та змінюватися відповідно до коливань курсу гривні щодо долару США.

Як відомо, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована 1992 року. 100% акцій МАУ перебувають в приватній власності. Авіакомпанія з'єднує Україну з понад 50 містами та ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД та забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до понад 3 тис. міст світу. Сьогодні флот МАУ складається із 45 авіалайнерів різних модифікацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-