МАУ взимку літатиме по-іншому

МАУ взимку літатиме по-іншому

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" в межах оптимізації зимового розкладу збільшить частоту рейсів до Бангкока та Стамбула, а також запровадить рейси до Ла-Романи (Домініканська Республіка) та Гоа (Індія).

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

"Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" завершила планування розкладу сезону зима 2018/2019", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, з 20 грудня авіакомпанія збільшить частотність рейсів між Києвом і Бангкоком до шести на тиждень, Києвом і Стамбулом - до трьох щоденних.

"Рішення стосовно оптимізації зимового розкладу ухвалено за підсумками ретельного вивчення потенційного попиту на окремих напрямках та оцінки економічного ефекту. Так, збільшення інтенсивності польотів між Києвом і Бангкоком у зимовий період продиктоване зростанням інтересу до цього напрямку з боку як пасажирів з України, так і туристів із Європи, які подорожують транзитом через Київ", - зазначив віце-президент МАУ з комерції Сергій Фоменко.

Крім того, як повідомлялося раніше, з 25 жовтня МАУ має намір виконати низку рейсів із Києва до Ла-Романи (Домініканська Республіка). Польоти виконуватимуться по понеділках і четвергах з інтервалом у десять діб. З 27 грудня туристи отримають можливість дістатися до ще одного популярного курорту – Гоа.

Читайте також: МАУ запустить чартери до В'єтнаму, Домінікани й на Гоа

Водночас інтенсивність польотів між Києвом та Алмати буде знижено із семи до чотирьох, а між Києвом і Астаною - до трьох рейсів на тиждень.

У зимовий період буде незначно скорочено частотність на європейських напрямках з Києва, як-от Ларнака, Венеція, Афіни, Барселона, Мадрид, Рим, Франкфурт, Брюссель, Рига, Вільнюс, Стокгольм, Гельсінкі, Лондон, Копенгаген, Анкара, Мілан (Бергамо), Прага й Відень.

Частотність далекомагістральних рейсів до Пекіна й Торонто скоротиться на один і два рейси на тиждень відповідно.

Незначним буде скорочення польотів до Тель-Авіва, Баку, Єревана, Тбілісі, Аммана й Тегерана. Також виконуватиметься менша кількість прямих міжнародних рейсів з Івано-Франківська до Валенсії й Аліканте та зі Львова до Мадрида. На внутрішніх рейсах із Києва до Харкова та Львова виконуватиметься на один рейс на тиждень менше.

Читайте також: МАУ збільшить суму збору за роздрукування посадкового талона

У компанії зазначають, що рішення про скорочення частотності частини рейсів продиктоване вираженою сезонністю попиту, який знижується взимку, і тимчасовим скороченням флоту в зв'язку зі зміною покоління Boeing-737 класичної серії на авіалайнери нового покоління. Таким чином, кількість рейсів впродовж зимового сезону 2018/19 адаптовано під потенційний попит з урахуванням досвіду кількох попередніх років.

Як відомо, МАУ з'єднує Україну з понад 50 містами та ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД та забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до понад 3 тис. міст світу.

На сьогодні авіаперевізник виконує понад 1 100 регулярних рейсів на тиждень. Флот компанії налічує 45 авіалайнерів різних модифікацій, включаючи 30 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 8,7 року. Середній вік парку МАУ - 11,3 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-