МАУ запустить чартери до В'єтнаму, Домінікани й на Гоа

МАУ запустить чартери до В'єтнаму, Домінікани й на Гоа

Укрінформ
Авіакомпанія МАУ в період зимової навігації здійснюватиме чартерні авіаперевезення до В'єтнаму, Домініканської Республіки й на Гоа.

Про це повідомляє ЦТС із посиланням на інформацію, надану перевізником.

Польоти з Києва до Ла-Романи (Домініканська Республіка) виконуватимуться щопонеділка й щочетверга з інтервалом у десять днів, починаючи з 25 жовтня. З середини листопада МАУ почне перельоти за чартерною програмою з Києва до найбільшого міста В'єтнаму - Хошиміна. З 27 грудня - стартують рейси на Гоа.

Перельоти виконуватимуться на широкофюзеляжних далекомагістральних літаках Boeing 767-300ER з трьома класами обслуговування: бізнес, преміум-економ та економ. Польоти на Гоа здійснюватимуться на лайнері Boeing 737-900.

Читайте також: У Борисполі розповіли, як курсуватиме рейс Київ - Торонто

Окрім цього, в період зимової навігації МАУ готова почати виконання чартерних польотних програм до Крабі (Таїланд), а також на китайський острів Хайнань - в аеропорт Саньї. Але, як уточнили в авіакомпанії, реалізація цих планів залежатиме від отримання відповідних дозволів.

Разом із новими маршрутами МАУ також продовжить польоти на традиційних зимових чартерних напрямах: Київ - Гренобль, Київ - Киттіла, Київ - Каяні, Київ - Зальцбург.

Нагадаємо, мережа регулярних далекомагістральних рейсів МАУ вже налічує шість напрямків - Бангкок, Пекін, Коломбо, Делі, Нью-Йорк і Торонто. Зокрема, 6 червня українська авіакомпанія відкрила регулярне повітряне сполучення між Києвом і Торонто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-