Фестиваль пропонує туристам підкорити найвищу гору Буковинських Карпат

Фестиваль пропонує туристам підкорити найвищу гору Буковинських Карпат

Укрінформ
Сходження на найвищу гору Буковинських Карпат, вікторина для дітей, етнодискотека та фаєр-шоу – такі розваги пропонує фестиваль, що відбудеться на Томнатику.

Про це повідомляють у прес-службі Чернівецької ОДА.

"25-26 серпня 2018 року з нагоди Дня Незалежності України та в рамках проведення фестивалю "Любіть Буковину, бо вона того варта" відбудеться сходження на гору Яровиця – найвищу вершину Буковинських Карпат, що входить до складу так званих Покутсько-Буковинських Карпат, висота якої становить 1574 метрів над рівнем моря (біля с. Шепіт Путильського району Чернівецької області). На вершині гори Яровиця відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну України", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, сходження забезпечуватимуть професійні інструктори громадської організації спортивного туризму Чернівецької області "Туристсько-спортивний клуб "Буковина-X-тур".

Крім того, для школярів відбудеться інтелектуально-краєзнавча вікторина "Люби і знай свій Буковинський край", яка має на меті розвинути у них комунікативні здібності, інтелектуальну грамотність, кмітливість, виховати зацікавленість та розширити знання про історії свого рідного краю, прищепити інтерес до здобуття знань з різних галузей. 

Читайте також: Буковина запрошує на туристичний фестиваль на горі

Також на фестивалі буде проведено майстер-клас із одного з традиційних гуцульських ремесел – бондарства.

Відвідувачі заходу матимуть нагоду скуштувати страви національної гуцульської кухні, придбати сувенірну продукцію, продукти бджільництва, вироби з дерева та лози, насолодитися виступами народних колективів та молодіжних бардів, відвідати "Етнодискотеку" та переглянути фаєр-шоу "Тіні вогню".

Детальну програму фестивалю оприлюднено на сайті Чернівецької ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-