Буковина запрошує на туристичний фестиваль на горі

Буковина запрошує на туристичний фестиваль на горі

Укрінформ
У Чернівецькій області 25-26 серпня відбудеться фестиваль "Любіть Буковину, бо вона того варта!" на території колишньої військової радіолокаційної станції "Памір" на горі Томнатик. 

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

"25-26 серпня в межах святкування Дня Незалежності України вже вдруге відбудеться туристичний фестиваль "Любіть Буковину, бо вона того варта!" на території колишньої військової радіолокаційної станції "Памір", що на горі Томнатик в с. Шепіт Путильського району. В одному із розписаних куполів буде проведено конференцію на тему розвитку туризму", - сказав під час прес-конференції начальник відділу туризму Чернівецької ОДА Володимир Фурдига.

Крім того, 25 серпня заплановано сходження на гору Яровиця, де учасники піднімуть державний прапор і виконають гімн України. Опісля розпочнеться святковий концерт.

Читайте також: На Житомирщині влаштують рибний фестиваль

Також передбачено дегустацію страв національної гуцульської кухні й проведення майстер-класів, конкурсів як для дорослих, так і для дітей. Окремо відведено місце для наметового містечка, працюватиме ярмарок (продаж сувенірної продукції, продуктів бджільництва, виробів з дерева та лози), також організатори подбали про роботу польової кухні, наявність питної води.

Ввечері на Томнатику відбудеться етнодискотека та фаєр-шоу.

"Цьогоріч очікуємо на велику кількість гостей, цікавість до фестивалю зростає. Ми врахували минулорічні недоліки і зробимо все для того, щоб цього року гостям було більш зручно", - зауважив Фурдига.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-