На Житомирщині влаштують рибний фестиваль

На Житомирщині влаштують рибний фестиваль

Укрінформ
У Тетерівській об’єднаній територіальній громаді, що на Житомирщині, відбудеться перший рибний фестиваль Fish Food Fest.

Про це в коментарі Zruchno.Travel розповіла фахівець з туризму Тетерівської ОТГ Юлія Святненко.

"22 вересня вперше на території громади відбуватиметься гастрономічний фестиваль Fish Food Fest. Уздовж всіх населених пунктів громади протікає річка Тетерів і це наша туристична "фішка". В межах фестивалю ми збираємося провести змагання з рибної ловлі: для дорослих – на спінінг з човнів, а для дітей – з берега. Крім того, будуть організовані майстер-класи з приготування страв з риби", – розповіла Святненко.

Також організатори фестивалю планують влаштувати "ракові перегони", в яких зможуть взяти участь усі охочі.

Читайте також: Дев’ять ОГТ Житомирщини представили на ярмарку туристичні пропозиції

"Це ще не точно, але якщо наші партнери дадуть "добро", ми влаштуємо змагання раків. Кожен гість фестивалю зможе придбати рака і відправити його на змагання", – зазначила фахівець з туризму.

Під час заходу також працюватиме дитяча зона з атракціонами, аніматорами та дитячою риболовлею. А для молоді організують запливи на човнах-драконах.

"Після завершення риболовлі будуть організовані катання на човні-драконі. Цей човен дуже місткий і всі охочі зможуть не тільки покататися на ньому, а й спробувати управляти", – додала Святненко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-