Троє туристів цілу ніч просиділи у французькій печері

Троє туристів цілу ніч просиділи у французькій печері

Укрінформ
Троє туристів з Іспанії провели ніч у печері Падірак, що у департаменті Ло, на південному заході країни.

Про це повідомляє Francetvinfo.

«Скоріше за все, туристи скористалися аудіогідом по печері та через навушники не почули сигнали про закінчення роботи туристичного об'єкту і закриття його на ніч», - йдеться у повідомленні.

Випадок стався в ніч з неділі на понеділок. На час закінчення роботи туристи були всередині печери, працівники їх не помітили, коли закривали об'єкт. Після закінчення прогулянки, туристи з'ясували, що лишилися зачиненими всередині печери, звідки змогли вийти лише наступного ранку.

Щодо інциденту іспанці подали скаргу на адміністрацію туристичного об'єкту. Натомість працівники пояснили, що причиною інциденту стала неуважність самих туристів.

Систему аудіосупроводу було запроваджено на об'єкті цьогоріч з метою надання туристам більшої свободи пересування по печері.

Читайте також: В Австралії істотно збільшили штраф за незаконне підняття на Сіднейський міст

Печера Падірак, яку ще називають ущелиною Падірак, - один з найвидовищніших природних туристичних об'єктів Франції. Вона має форму величезного «кратера» діаметром 35 та глибиною 99 метрів. Відвідувачі спускаються в печеру на ліфті або сходами на глибину 75 метрів, де починаються галереї та переходи. На дні печери - підземне озеро. Температура всередині стала і становить 13 градусів за Цельсієм.

Фото: MaxPPP/ MARC SALVET

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-