Агросмаколики та шоу дронів: на Львівщині влаштують

Агросмаколики та шоу дронів: на Львівщині влаштують "ГорбоГори"

Укрінформ
Поблизу села Хоросно, що в Пустомитівському районі Львівщини, 25-26 серпня відбудеться II Фестиваль "ГорбоГори".

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

"Цього року ми вирішили розширити напрямки і локації події. Ми традиційно залишаємо ярмарок регіональної продукції і долучаємо до нього ще виробників з інших областей. Відтак, всі гості фестивалю матимуть можливість придбати смачні агросмаколики – починаючи від сиру, копченостей, меду, закінчуючи кавою, морозивом та напоями. Також у нас буде насичена програма тест-драйвів, шоу дронів, презентація обладнання сільськогосподарської техніки", – розповіла заступник начальника управління продовольства та розвитку сільських територій департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Катерина Олинець.

Читайте також: В Олеському замку фестивалитимуть "Надбужанські медобори"

Також на фестивалі буде локація для найменших відвідувачів.

"Це буде зоокуточок з традиційними для Львівщини тваринами: вівці, кури, кролики. Відтак, найменші наші відвідувачі будуть мати місце для розваг. Також залучатимемо волонтерів для проведення різноманітних майстер-класів", – додала Олинець.

Окрім цього, в межах фестивалю – велопробіг зі Львова до Хоросно, вело- та пішохідна екскурсія територією агротуристичного кластеру "ГорбоГори", гастропрезентації, Укротека (україномовний танцювальний саунд).

"Оскільки цей рік визначений Національною туристичною організацією України роком гастрономічного туризму, ми пропонуємо усім гостям долучитись до гастропрезентації регіональної кухні з локальних продуктів, де можна буде і навчитися готувати, і покуштувати, і набратися смаку до гастромандрів Львівщиною", – розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.  

Також на території фестивалю діятиме наметове містечко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-