У Жовківському замку влаштують бій і збиратимуть викуп

У Жовківському замку влаштують бій і збиратимуть викуп

Укрінформ
Вихідними, 30 червня і 1 липня, на території Жовківського державно історико-архітектурного заповідника на Львівщині відбудеться молодіжний фестиваль "Gazon Party у короля на хаті".

Про це повідомляє Zaxid.net

"Традиційно фестиваль проходитиме у стінах Жовківського замку, для відвідувачів готують відтворення історичних боїв, спортивні розваги, ярмарок вуличної їжі та концерт за участю рок-гуртів. Упродовж свята гостей розважатимуть ведучі – Тетяна Джумак та Роман Федоришин, які гратимуть роль володарів свята: короля та королеви в історичних костюмах", - йдеться в публікації.

Зокрема, в суботу, 30 червня, з 17:00 у програмі фесту – історичний квест "Вулицями історичного міста Жовква", спортивні забави, танцювальні та вокальні виступи жовківської творчої молоді, майстер-класи з середньовічних танців, частування кулішем, історичні бої та виступи гуртів "Story band" і "Дихай".

Читайте також: "Дунайські гостини" перенесли на осінь через популярність

У неділю фестиваль розпочнеться о 14:00 відтворенням історичного бою за Жовківський замок та збором викупу. Згодом відвідувачів чекають майстер-класи та розваги для дітей і рок-концерт за участю гуртів "Шосте чуття", "Golden Brass","Michelle Band" та хедлайнера "The Вйо". На завершення влаштують світлове шоу.

Фестиваль Gazon Party має на меті популяризувати Жовкву та її пам’ятки. Вхід на захід для усіх відвідувачів – безкоштовний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-