"Дунайські гостини" перенесли на осінь через популярність

Укрінформ
Гастрономічний фестиваль "Дунайські гостини", що мав відбутися 24 червня в місті Вилкове на Одещині, буде проведено восени на інших локаціях.

Як повідомили організатори фестивалю на сторінці в Facebook, причиною такого рішення стала значна кількість потенційних відвідувачів заходу.

"Місцем проведення фестивалю авторами проекту було обрано місто Вилкове, яке має весь необхідний потенціал для того, щоб стати центром гастрономічного туризму на півдні України. Попередньо як головні локації фестивалю передбачалося задіяти площу св. Миколи і низку прилеглих до неї територій. Однак, сьогодні, враховуючи кількість потенційних відвідувачів фестивалю, організаційний комітет схвильований неможливістю вмістити в рамках запланованих локацій великий натовп людей і забезпечити відповідні заходи безпеки, а тому змушений шукати альтернативні локації для проведення вищезазначеного заходу", – пояснили організатори.

Наразі тривають консультації з представниками Вилківської ОТГ і розглядаються запропоновані ними локації. Про ухвалене рішення організатори фестивалю обіцяють повідомити пізніше.

Читайте також: У Шарівському замку влаштують історичні квести й танцювальний флешмоб

На сьогоднішній день на афіші заходу вказана дата його проведення – 8 вересня. Спочатку планувалося, що гастрономічний фестиваль відбуватиметься з 1 до 3 червня. Як повідомляв Укрінформ, наприкінці травня організатори повідомили про перенесення фестивалю на 24 червня 2018 року у зв'язку з тривалим нерестом риби через сильні шторми в Чорному морі.

Варто зазначити, що гастрономічний фестиваль "Дунайські гостини", який став одним із переможців всеукраїнського конкурсу "Малі міста – великі враження", розглядається як одна з можливостей активізувати туристичний потік завдяки ексклюзивній культурній події з унікальною регіональною специфікою. Гасло заходу – "Мандруй зі смаком!".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-