Суми приймуть міжнародний туристичний бізнес-форум

Суми приймуть міжнародний туристичний бізнес-форум

Укрінформ
У Сумах 7 червня відбудеться Міжнародний бізнес-форум та виставка «Сумщина туристична-2018».

Про це повідомляє прес-служба Сумської облдержадміністрації.

«Мета заходів – обмін досвідом у сфері розвитку туристичної інфраструктури районів і міст Сумщини та супутніх послуг, зміцнення міжрегіональних і міжнародних зв'язків, партнерських відносин, встановлення контактів між представниками туристичної індустрії», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Сумщині презентовано мандрівний сайт із цікавинками області

Захід є комплексним і запропонує інформаційно-презентаційну експозицію туристичного потенціалу області, Міжнародний бізнес-форум «Сумщина туристична-2018», презентацію туристичних ресурсів європейських держав та регіональних проектів у сфері внутрішнього туризму, майстер-клас «Промоція дестинацій силами учасників туристичного ринку», фестиваль ремесел і народних промислів, семінар від угорської туристичної компанії щодо лікування й оздоровлення на курортах Угорщини. Організаторами виступили облдержадміністрація, обласна рада та Сумська торгово-промислова палата.

На виставку та форум, які розпочнуть свою роботу о 10.00 у виставковому центрі «Іллінський», запрошені дипломати різних країн, представники об’єднаних територіальних громад регіону, українські та зарубіжні бізнес-структури у сфері активного та пізнавального туризму.

Фото: sm.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-