Ведмежий притулок і нацпарк запропонують туристам прогулянки Розточчям

Ведмежий притулок і нацпарк запропонують туристам прогулянки Розточчям

Укрінформ
Територією ведмежого притулку "Домажир" і Яворівського національного природного парку, що на Львівщині, планують прокласти спільні туристичні маршрути, а також облаштувати розважальну й соціально-культурну інфраструктуру для масового залучення туристів.

Про це йдеться в підписаній між сторонами угоді про співпрацю, повідомляє прес-служба Яворівського НПП на сторінці в Facebook.

"Наша співпраця дасть змогу туристам відчути комплекс позитивних емоцій, які дарує Розточчя. А це найголовніше для туристів, яких запрошують відвідати ведмежий притулок "Домажир" і далі мандрувати територією Яворівського НПП, де можна ознайомитися із центром розведення дикого коня-тарпана, пройтися вздовж берегів річки Верещиця, Янівських ставів та пізнати світ водоплавних птахів, здійснити прогулянку ботанічними, науково-пізнавальними стежками, обабіч яких зростають унікальні червонокнижні любка дволиста, лілія лісова й багато інших рідкісних рослин", - зазначив директор Яворівського національного природного парку Михайло Біляк.

Читайте також: Ведмеже життя після рабства показали на Львівщині

Зокрема, сторони збираються розвивати організований туризм, проводити екопросвітницькі заходи, облаштовувати місця для відпочинку й надавати інші види рекреаційних послуг. Крім того, планують взятися за іміджування установ, наявної в них рекреаційно-туристичної інфраструктури та визначних місць Розточчя з метою масового залучення туристів.

В угоді передбачена співпраця у сфері організаційно-господарської діяльності щодо створення спільних туристичних маршрутів, розважальної і соціально-культурної інфраструктури. Також особлива увага зосереджена на заходах, спрямованих на охорону довкілля.

Читайте також: Туристів на Львівщину приваблюватиме новий національний парк

"Можливості для розвитку різних видів туризму на наших об’єктах надзвичайно великі. Тому плануємо, аналізуємо пропозиції, щоб кожному туристу, незалежно від віку і захоплень, було цікаво розважатись у природному середовищі, пізнати його та, найголовніше, оздоровитись", - зауважив директор ведмежого притулку "Домажир" Ігор Николин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-