На виставці UITT

На виставці UITT "Україна - подорожі та туризм" представлять 37 міст і регіонів

Укрінформ
На XXIV Міжнародній туристичній виставці UITT «Україна: Подорожі та туризм», яка з 28 по 30 березня відбудеться у Міжнародному виставковому центрі у Києві, будуть представлені 37 міст та регіонів України. 

Про це повідомила Укрінформу керівник проекту UITT Юлія Желдак. 

За її словами, експозиція українських регіонів займає 250 м кв. виставкової площі, що є рекордним показником. 

“На відміну від минулого року українські міста та регіони замовляють значно більшу площу стендів та активніше промотують свої туристичні можливості”, - зазначила Желдак. 

За її словами, найбільші експозиції на виставці матимуть Одеський регіон, Тернопільська, Івано-Франківська та Закарпатська області, а також місто Дніпро.

Радник міністра економічного розвитку та торгівлі України Іван Ліптуга в коментарі  Укрінформу повідомив, що цього року на виставці не буде представлений Департамент туризму і курортів, оскільки міністерство не встигло провести необхідні тендерні процедури для участі у виставці.

Читайте також: Україну торік відвідали 14,6 мільйона іноземних туристів

У рамках виставки буде проведено конференцію з розвитку гастрономічного туризму, а також круглий стіл щодо створення інфраструктури у національних природних парках України.

Всього учасниками Міжнародної туристичної виставки стануть туроператори та готелі з 25 країн світу, загальна виставкова площа становить близько 9 тис. м кв. Протягом трьох днів виставкові заходи відвідають понад 20 тисяч профільних фахівців та любителів подорожей.

Фото: uitt-kiev.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-