Транзитні туристи зможуть прогулятися Дубаєм

Транзитні туристи зможуть прогулятися Дубаєм

Укрінформ
Об'єднані Арабські Емірати планують запустити програму міських екскурсій для туристів, які здійснюють пересадку в аеропортах Дубая.

Про це повідомляє today.kz з посиланням на прес-центр міста-емірату. 

"Якщо раніше туристам доводилося заздалегідь планувати й організовувати свій "вихід в місто" під час транзиту, то тепер, завдяки цій програмі екскурсій, такі пасажири отримають можливість покинути аеропорт і оглянути всі визначні пам'ятки міста, не замислюючись про деталі. Із запуском цієї програми час, відведений на очікування наступного рейсу, перетвориться на справжній туризм", - йдеться в публікації.

За інформацією Dubai Media Office, запропонований проект під назвою "Мікрокосм Дубая" (Microcosmof Dubai) - це перелік різних екскурсійних треків популярним містом, кожен із яких займе близько 4 години. Якщо ж у транзитних пасажирів пересадка не перевищує 4 годин, аеропорти Дубая запропонують так звані "віртуальні екскурсії" містом.

Читайте також: У Дубаї з'явилася найбільша в світі рамка

Поки що конкретні терміни реалізації проекту не оголошено.

Зазначається, що на сьогодні близько 4,5 мільйона туристів подорожують транзитом через міжнародний аеропорт міста-емірату Дубаї щомісяця, понад 50 мільйонів - щорічно. Кількість туристів, що прибувають в Дубай, становить близько 15 мільйонів на рік. До 2020 року уряд Дубая планує приймати до 20 мільйонів туристів щороку.

Передбачається, що такий досвід організації екскурсій містом для транзитних туристів приверне увагу ще більшої кількості мандрівників з усього світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-