"Кохання по-українськи": пари пустять у київський музей за одним квитком

Укрінформ
У середу, 14 лютого, Національний музей українського народного декоративного мистецтва запрошує всіх охочих долучитися до пізнавально-розважальної програми "Кохання по-українськи".

Як повідомляється на сторінці закладу культури в Facebook, у День закоханих вхідний квиток до музею буде один на двох.

"Чи вірите ви у кохання по-українськи? Навіть прагматичні і скептично налаштовані добродії і добродійки відчують на собі усю пристрасть, усі барви кохання в народному декоративному мистецтві, якщо 14 лютого 2018 року завітають до Національного музею українського народного декоративного мистецтва. Цікава програма задовольнить будь-чий вибагливий смак: хочете романтики – ласкаво просимо на інтерактивно-романтичну екскурсію. Прагнете емоційного вибуху – швидко на екскурсію-шот", – йдеться в публікації.

Крім того, обіцяють організатори заходу, буде нагода виготовити етновалентинку, пограти у слова кохання, поговорити про літературу, послухати еротичні вірші від українських поетів, стати учасниками обряду покривання голови нареченої та зробити ексклюзивне фото.

Читайте також: Львів запрошує покататися на “Трамваї кохання”

Інтерактивно-романтична екскурсія "Кохання по-українськи" в межах запропонованої програми передбачає знайомство з унікальними творами народного мистецтва, які посідали значне місце в дошлюбно-весільних обрядах і звичаях. Її вартість – вхідний квиток, а також 300 грн з групи за екскурсійне обслуговування.

Екскурсія-шот же отримала назву "Рушник. Коди кохання". Триватиме така експрес-мандрівка 15 хв. Її вартість – вхідний квиток + 70 грн з групи за екскурсійне обслуговування.

Фото на обкладинці: Валеріан Скібінський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-