Лучани влаштують фестиваль здорового харчування

Лучани влаштують фестиваль здорового харчування

Укрінформ
Упродовж 13-14 січня в Луцьку триватиме фестиваль натурального, якісного, корисного харчування, способу життя та відпочинку – "ПРО100%ФЕСТ".

Про це інформують організатори в Facebook

"ПРО100%ФЕСТ буде проходити два дні – 13 та 14 січня 2018 року. Розпочніть рік зі здорового способу життя та якісного харчування, і тіло вам віддячить", – йдеться в публікації.

На території заходу діятиме кілька локацій, зокрема, "Freescene" – місце, де учасники фесту презентуватимуть свою продукцію та проводитимуть дегустацію. Відвідувачі фестивалю при бажанні також можуть презентувати свій корисний кулінарний витвір, попередньо узгодивши деталі участі з організаторами.

На локації "Shopping zone", або так званому "Ярмарку", відбуватиметься купівля-продаж натуральних, якісних та корисних продуктів, "Relax zone" запропонує відвідувачам масаж і йогу. "Creative zone" – зона, де проводитимуться майстер-класи для дорослих і дітей, а на локації "Photo zone" можна буде зробити фото на згадку.

Читайте також: Туристів до Луцька приваблюватимуть шрифтом

"Free zone", за словами організаторів, стане місцем, де можна буде просто насолодитися святом, поспілкуватися з друзями, смакуючи чай, смузі або сік з корисними солодощами, смачною їжею.

Крім того, для малечі діятиме "Kids zone", де представники центрів розвитку презентуватимуть свою роботу, граючись із дітьми та проводячи міні-заняття.

Вартість участі в фестивалі за два дні становить 100 гривень. Сюди входить змога долучитися до дегустацій, деяких майстер-класів, вільний доступ до всіх заходів на "Freescene".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-