Туристів до Луцька приваблюватимуть шрифтом

Туристів до Луцька приваблюватимуть шрифтом

Укрінформ
Обласний центр Волині отримав унікальний шрифт Lutsk city, який має доповнити вже наявні елементи айдентики міста, сприяти його популяризації серед туристів і рекламувати за межами області.

Про це повідомляють Волинські новини

Зазначається, що проект розробки брендового шрифту Луцька, який подав графічний і шрифтовий дизайнер Кирило Ткачов, отримав фінансову підтримку як один із дев’яти переможців конкурсу соціальних проектів туристичного спрямування від управління туризму та промоції Луцької міської ради, Active Citizens Ukraine NGO Youth Platform і ГО «Молодіжна платформа».

Так, переможців конкурсу визначили ще в квітні, й у межах програми вони мали презентувати вже реалізовані проекти до кінця 2017 року.

Читайте також: Запоріжжя отримало власну туристичну айдентику

Під час розробки шрифту Lutsk city дизайнер брав за основу історичні шрифти минулого століття. Луцький шрифт вирізняється, зокрема, використанням у літерах ромбиків та наявністю лише заголовкових літер, тож він ідеально годиться для оздоблення, наприклад, широкоформатної друкованої продукції, обкладинок, листівок, вивісок, вказівних табличок, розташованих у місті тощо.

Усі охочі вже мають можливість безкоштовно завантажити шрифт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-