Зоопарк у Луцьку зроблять привабливішим за майже 9 мільйонів гривень

Зоопарк у Луцьку зроблять привабливішим за майже 9 мільйонів гривень

Укрінформ
На розвиток Луцького зоопарку 2018 року планують витратити 8,8 мільйона гривень, із яких 4,9 мільйона виділять із міського бюджету. Решту суми підприємство покриє з власного рахунку.

Про це йшлося під час засідання позачергової 35-ї сесії Луцької міської ради в п’ятницю, 15 грудня, повідомляють "Волинські новини".

Зазначається, що кошти мають спрямувати, зокрема, на капітальний ремонт вольєрів, ремонт пічного опалення у приміщеннях зоопарку, придбання нових тварин для поповнення колекції звіринцю, закупівлю медикаментів для профілактики та запобігання захворювань у тварин, капітальний ремонт адмінспоруди, обгородження або укріплення берегів, проведення тематичних свят на території зоопарку тощо.

Читайте також: У Луцьку презентували путівник землями п'яти держав

Виконання цих завдань, переконані в міськраді, дасть звіринцю змогу стабільно розвиватися, а також популяризувати зоопарк серед лучан і туристів, збільшуючи в такий спосіб кількість відвідувачів і прибуток.

Окрім того, у планах зоопарку міста – розширення території на 2 гектари за рахунок приєднання ділянки на вулиці Глушець.

Фото: @zoolutsk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-