У Битві стартапів переміг туристичний проект

У Битві стартапів переміг туристичний проект

Укрінформ
Проект кам’янецьких активістів про створення туристично-молодіжного центру "Етнопарк "Кам’янецька Січ" став переможцем 99-ї Битви стартапів, що фінішувала в Кам’янці-Подільському.

Як повідомили в прес-службі Кам’янець-Подільської міської ради, в фіналі конкурсу бізнес-проектів в різних галузях економіки було представлено 14 робіт.

"За результатами голосування експертів, найбільшу кількість балів набрав проект кам’янецької громадської організації "Подільський край" про створення туристично-молодіжного центру "Етнопарк "Кам’янецька Січ". Саме він візьме участь у фінальній битві в Києві, офіційна дата якої поки не відома", – йдеться в публікації.

Крім того, робота отримала грошовий сертифікат від міського голови.

Читайте також: На туристичному хакатоні перемогла велосипедна соцмережа

Друге місце посів проект коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету, ідея якого полягає у вирощуванні біоенергетичних культур. Третю позицію зайняв проект з Івано-Франківська, який передбачає виготовлення інноваційного 3D-принтера.

Міський голова Кам’янець-Подільського Михайло Сімашкевич підкреслив, що для міста цей конкурс – можливість розвивати інвестиційний клімат і допомагати молодим перспективним авторам різних інноваційних проектів реалізовувати свої ідеї.

Загалом перед експертною радою 99-ї Битви стартапів виступили автори заздалегідь відібраних 14 проектів з Кам’янця-Подільського, Рівного та Івано-Франківська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-