Іспанія кличе туристів прогулятися над прірвою

Іспанія кличе туристів прогулятися над прірвою

Укрінформ
У вівторок, 28 листопада, стартував продаж квитків на відвідування екстремального туристичного маршруту "Королівська стежка" (Caminito del Rey), що в іспанській провінції Малага.

Про це повідомляє ExpertTur.

"Загалом для охочих пройти найнебезпечнішим туристичним маршрутом Іспанії буде доступно 100 тисяч квитків, ціна яких становить: €10 – звичайний візит і €18 – екскурсія в супроводі спеціального гіда", – йдеться в публіцаціі.

Зазначається, що чисельність груп становитиме максимум 25 осіб. Минулого літа у робочі дні цей вельми незвичайний маршрут долали чотири такі групи, а у вихідні – шість.

Квитки можна придбати заздалегідь через офіційний сайт Королівської стежки на лютий, березень, квітень і травень 2018 року.

Читайте також: В Іспанії створять найбільший штучний пляж Європи

Як вважають представники керуючої компанії, в новому сезоні щоденне число відвідувачів, для яких відкриється новий центр, становитиме 1100 осіб.

Варто зазначити, що Королівська стежка прокладена стрімкими скелями в ущелині Ель Чорро і розташована між водоспадами Чорро і Гайтанехо. Чотирикілометрова доріжка завширшки лише один метр була вирубана в скелі над прірвою ще 1905 року. За сто з гаком років деякі ділянки стежки стали екстремально небезпечними або зовсім непрохідними. Роботи з ремонту й розширенню стежки розпочалися в 2014 році і фінішували за рік. Було відновлено перила і настили, а сам маршрут значно подовжився, тепер перехід по ньому над стометровою прірвою займає у туристів 4-5 годин.

Фото: Jorge Guerrero/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-