Запоріжжя спрямує на розвиток туризму 1 мільйон доларів

Запоріжжя спрямує на розвиток туризму 1 мільйон доларів

Укрінформ
Влада Запоріжжя планує витратити на розвиток туристичної галузі міста 1 млн доларів.

Про це сьогодні на Туристичному бізнес-форумі, який вперше проводиться в Запоріжжі, Укрінформу повідомив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

"Ми розробили програму розвитку туризму на 3 роки. Це програма на 1 млн доларів, яка включає системну роботу щодо створення брендів, турпродуктів, підтримки місцевого бізнесу і формування та просування іміджу. Чотири основні напрями, які ми плануємо розвивати: просування Запоріжжя як столиці українського козацтва, індустріальний туризм, наша архітектурна спадщина - старий Олександрівськ і Соцмісто, а також подієвий туризм", - розповів Пустоваров.

Читайте також: Запоріжжя отримало власну туристичну айдентику

У рамках програми, за словами заступника міського голови Запоріжжя, планується, зокрема, організація і проведення в Запоріжжі трьох фестивалів національного рівня: етнофестивалю на Хортиці, музичного фестивалю і фестивалю, який матиме ретро та індустріальну спрямованість.

Крім того, в місті планується створити культурні будинки старого Олександрівська і Соцміста, інтерактивне козацьке поселення в районі знаменитого Запорізького дуба і низку інших об'єктів – візуальних символів епохи запорізького козацтва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-