Про львівські мурали туристам розкаже чат-бот

Про львівські мурали туристам розкаже чат-бот

Фото
Укрінформ
Учасники проекту Lviv WallKing, який втілюється у Львові, планують розробити новий пішохідний туристичний маршрут, присвячений місцевому вуличному мистецтву.

Про це заявив автор ідеї проекту Тарас Довгалюк, повідомляє Zaxid.net.

"В основі проекту Lviv WallKing лежала ідея створення туристичного маршруту мистецькими об’єктами Підзамча. Тут і так була велика концентрація вуличного мистецтва – ми хотіли додати ще і створити концентрований тур», - розповів Довгалюк.

Планується, що для нового пішохідного туру розроблять спеціальні ілюстровані брошури з інформацією про об’єкти вуличного мистецтва, які є на Підзамчі та в інших районах міста. Також буде написана програма для туристичного чат-бота, завдяки якому можна буде дізнатися інформацію про львівські мурали.

Загалом художники вже намалювали п'ять нових муралів на Підзамчі й один – на вулиці Чупринки. Створення ще одного заплановано на найближчий час. Роботи отримали назви "Спектр",  "Споглядання", "Точка фокусування", "Твоє місто – твій дім", "Дзиґа", "Ретроспектива" й "Соціальні перегони".

Читайте також: Одеса приваблюватиме туристів "муральним" маршрутом

Варто зазначити, що на початку року художники виграли конкурс соціально-культурних проектів від Львівської міської ради "Зробимо Львів кращим" на 2017 рік та отримали 65 тис. грн на проект Lviv WallKing.

Фото: Lviv WallKing/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-