Літаки з Києва в Доху курсуватимуть удвічі частіше

Літаки з Києва в Доху курсуватимуть удвічі частіше

Оновлено
Укрінформ
Авіакомпанія Qatar Airways з 14 грудня подвоїть частоту польотів за маршрутом Доха – Київ – Доха.

Про це міністр інфраструктури України Володимир Омелян написав у Facebook.

"Зважаючи на високий попит, авіакомпанія Qatar Airways оголосила про початок виконання двох щоденних рейсів із Києва до Дохи, починаючи із 14 грудня 2017 року", - повідомив урядовець.

Омелян зазначив, що цей напрямок користується попитом, а тому "провисання місць" на рейсах катарського перевізника не буде. "5-зірковий сервіс у більше 150 напрямків світу користується попитом, а отже питання "хто буде літати "не стоїть", - наголосив міністр.

Читайте також: Словенський авіаперевізник після п'ятирічної перерви відновив рейси в Україну

Так, як повідомляє ЦТС, кількість рейсів на тиждень зросте з 7 до 14. Ранковий рейс відправлятиметься з Дохи о 06:40, в Борисполі приземлятиметься об 11:50. Із київського аеропорту літак Qatar Airways злітатиме о 12:50 і сідатиме в Досі о 19:15.

Розклад вечірнього рейсу має такий вигляд: виліт з Дохи – 16:05, посадка в Борисполі – 21:15; виліт зворотного рейсу з Києва в Доху – 22:40, посадка в Досі – 05:10.

До 14 грудня рейси Qatar Airways, як і раніше, виконуватимуться в першій половині дня по середах, п'ятницях і неділях, а по понеділках, вівторках, четвергах і суботах – по обіді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-