МЗС попередило українських туристів про жалобні заходи у Таїланді

МЗС попередило українських туристів про жалобні заходи у Таїланді

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України поінформувало, що у Таїланді з 25 по 29 жовтня відбуватимуться жалобні заходи за померлим монархом, тому деякі туристичні об'єкти будуть недоступні для відвідувачів, а розважальні заходи буде скасовано.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

«У період з 25 по 29 жовтня  в Таїланді проходитимуть жалобні заходи, пов’язані з церемонією кремації померлого Короля Бхумібола Адульядея. 26 жовтня оголошено офіційним вихідним днем. Державні установи, підприємства і організації, а також банки у цей день не працюватимуть. Розважальні заходи будуть скасовані», - йдеться у повідомленні.

Впродовж тижня переважна більшість туристичних місць у Бангкоку будуть доступними для відвідування, за винятком Королівського палацу (Grand Palace), храму Смарагдового Будди (Temple of the Emerald Buddha), Музею мистецтв королівства (Arts of the Kingdom Museum), палацу «Санам Чандра» (Sanam Chandra Palace), парку «Санам Луанг» (Sanam Luang) та Ратчадамноен Най авеню (Ratchadamnoen Nai Avenue).

Читайте також: У Таїланді за куріння на пляжах саджатимуть до в'язниці

У МЗС зазначили, що протягом згаданого періоду рекомендується бути особливо уважними та ввічливими у спілкуванні з місцевим населенням, поважати їхні почуття.

Носити темний одяг іноземним туристам необов'язково, за винятком участі у поминальних заходах.

Варто врахувати, що у центральній частині Бангкока та у районах, наближених до місця проведення церемонії, може бути ускладнено рух транспорту.

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації, загрози життю та здоров’ю, громадянам України слід невідкладно звертатися на «гарячу лінію» посольства України в Таїланді: +66970107760, адреса електронної пошти: emb_th@mfa.gov.ua, або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38-044-238-16-57, адреса електронної пошти: cons_or@mfa.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-