Мінеральну воду в Трускавці зроблять платною для курортників

Мінеральну воду в Трускавці зроблять платною для курортників

Укрінформ
Знаменита трускавецька «Нафтуся» стане платною для курортників.

Про це повідомили у Трускавецькій міській раді.

«З 1 грудня ПрАТ «Трускавецькурорт» вводить плату за відвідування бювету. Тут запрацюють турнікети та каси продажу абонементів. Вартість одного відвідування бювету становитиме 3,5 грн, а одноразове споживання мінеральної води не повинно перевищувати 350 мл»,- повідомили у міськраді.

Про введення плати за цілющу воду керівництво «Трускавецькурорту» вже повідомило представників приватних та державних санаторно-готельних закладів.

Читайте також: Львівщина матиме ще один національний природний парк

«Трускавецькурорт» запевняє, що такий тариф знаходиться на межі рентабельності, проте дозволить забезпечити утримання бювету та території довкола нього, дослідницької лабораторії, покрити собівартість видобутку води.

В оновлених правилах користування бюветом, які представив «Трускавецькурорт», зазначається, що в наявності до споживання залишаються чотири види мінеральних вод: «Нафтуся», «Марія», «Софія» та «Броніслава». Незмінні й фіксовані дози подачі води (100,150,200 та 250 мл) та графік роботи бювету – 7.00-10.00, 12.00-15.00 та 17.00-20.00.

У товаристві запевняють, що система входу в бювет буде спрощена до автоматизму. Окрім того, у вестибюлі поставлять спеціальний зчитувальний пристрій, який дозволить перевірити залишок невикористаних відвідувань.

Для місцевого населення відвідування бювету залишиться безоплатним – трускавчани матимуть змогу пити воду за приписом лікаря безкоштовно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-