У Києві розкриють таємниці телецентру-хмарочоса

У Києві розкриють таємниці телецентру-хмарочоса

Укрінформ
Столичний Музей телебачення, розміщений у приміщенні Національної суспільної телерадіокомпанії України, в середу, 27 вересня, проведе екскурсію "Таємниці Телеолівця".

Як повідомляється на офіційній сторінці заходу в Facebook, під час мандрівки буде змога піднятися на дах 87-метрової будівлі й помилуватися київськими краєвидами з оглядового майданчика 22 поверху.

"Як багато ви знаєте про Телецентр на Сирці? Історію побудови телецентру на кладовищі, містичні легенди про привидів, що заблукали в гігантських підземеллях, а може, - романтичні історії, які трапилися на самій верхівці Олівця? Де тут правда, а де вигадка? Правду розкриємо на екскурсії "Таємниці телеолівця". Ми піднімемося високо, копнемо глибоко та побачимо несподіване на режимному об’єкті", - йдеться в дописі.

Читайте також: Дніпрян відправлять у космос

Програмою екскурсії передбачено, зокрема, відвідування Музею телебачення та студії новин, найбільшої та найменшої студій, апаратних, супутникової, серверної, центральної та ефірної апаратних. Триватиме подорож протягом двох годин – 18.00 до 20.00.

Варто зазначити, що 24-поверховий хмарочос унікального телевізійного комплексу з площею забудови понад 80 кв. км було зведено наприкінці 80-х – на початку 90-х років ХХ ст. і пристосовано спеціально для телевізійного мовлення. За роки діяльності тут народилися сотні програм і мільйони годин телерадіоефірів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-