Дніпрян відправлять у космос

Дніпрян відправлять у космос

Укрінформ
До Дня туризму, 27 вересня, містян і гостей Дніпра запрошують на безкоштовні екскурсії в маловідомі музеї міста.

Учасники міні-подорожей, зокрема, "побувають" у космосі й стануть свідками запуску моделі ракети, повідомляє інформаційне агентство "Мост".

"О 12.00 розпочнеться справжня подорож в космос. Під час екскурсії учасники зможуть дізнатися цікаві факти про історію освоєння космосу в Україні і в місті Дніпро. Також зможуть відвідати аерокосмічний центр ім. Макарова, де відвідувачам розкажуть про те, чим харчуються космонавти і які правила існують для того, щоб вийти на орбіту. Покажуть справжні бойові ракети, супутники, установки, кожен охочий зможе посидіти в кріслі пілота. Також для містян заплановано запуск моделі ракети. Після аерокосмічного центра всі учасники екскурсії поїдуть в планетарій - на космічний сеанс", - йдеться в публікації.

Читайте також: Кам'янець драйвуватиме разом із туристами

Зазначається, що екскурсійна програма стартує о 9.00 з музею історії Лоцмана. Об 11.00 жителі й гості міста зможуть відвідати екскурсію в зоологічний музей, яка розпочнеться на проспекті Дмитра Яворницького. На 13.00 запланована екскурсія в музеї розвитку і фінансової системи. Кінцева зупинка призначена на 15.00 - в цей час відбудеться екскурсія в геолого-мінералогічний музей Національного гуманітарного університету.

Всі екскурсії безкоштовні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-