Кам'янець драйвуватиме разом із туристами

Кам'янець драйвуватиме разом із туристами

Укрінформ
Кам'янець-Подільський упродовж трьох днів, 25-27 вересня, святкуватиме Всесвітній день туризму, проводячи заходи за п’ятьма тематичними напрямками: «пізнаємо», «смакуємо», «відпочиваємо», «драйвуємо», «святкуємо».

Цьогоріч відзначення вперше спрямоване не тільки на тих, хто працює у цій сфері, але й на потенційних туристів – як іногородніх, так і кам’янчан, повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільської міської ради.

Зокрема, напрям «пізнаємо» передбачає екскурсії та прогулянки різними історичними локаціями міста, лекції, майстер-класи, «смакуємо» – презентації страв від шеф-поварів популярних ресторацій. Тему «Відпочиваємо» наповнить презентація комплексного обслуговування конференц-сервісу на базі готелю «7 днів» і костюмована прогулянка Старим містом. «Драйвуємо» – це можливість спробувати свої сили в альпін-парку, на тролейній переправі, відвідати парк мініатюр «Замки України».

Читайте також: "Розумні" прогулянки Львовом стартують на День туризму

Крім того, буде проведено конкурсу на кращий сувенір міста 2017 року, урочисте нагородження кращих працівників туризму, презентація проекту «Рекомендуємо екскурсовода».

У міськраді зазначають, що участь у кожному заході - безкоштовна, але вимагає реєстрації. Також одна з умов відвідування всіх зазначених подій – розміщення у соцмережах фото з хештегами на зразок #пізнаємовкамянціподільському чи #драйвуємовкамянціподільському

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-