Львовом проляже

Львовом проляже "розумний" туристичний маршрут

Укрінформ
На вулицях міста Лева буде встановлено інформаційні таблиці для туристів і стрілки з QR-кодами, що міститимуть повну інформацію про маршрут «Вперше у Львові» шістьма мовами.

Очікується, що маршрут почне функціонувати у вересні цього року, повідомляє місцевий ресурс Твоє місто.

"Згідно з рішенням виконкому Львівської міської ради, у центральній частині міста встановлять 15 інформаційних таблиць і 40 стрілок вказівників на площах Ринок і Катедральній, а також по вулицях Словацького, Коперника, Театральній, Музейній, Краківській, Підвальній та на проспекті Свободи. Маршрут складено за книгою Ілька Лемка "Львів понад усе", - йдеться в публікації.

Зазначається, що мандрівка Львовом об’єднає 15 найцікавіших пам’яток міста. Маршрут починатиметься біля фонтана Нептуна, що на площі Ринок. За 2-3 години можна буде пройти унікальні атракції Львова та дізнатися цікаві подробиці про них.

Читайте також: Львівщина масштабно фестивалитиме цими вихідними

Як вказано у рішенні виконкому, інформаційні таблички матимуть формат А4, і, крім QR-коду, там буде розміщено символ інноваційного туристичного маршруту у вигляді лева та з номером локації. Кам’яні стрілочки на тротуарах вказуватимуть шлях до наступної пам’ятки.

Зчитавши за допомогою смартфона код, турист отримає інформацію про маршрут українською, польською, англійською, німецькою, російською та китайською мовами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-