У Мюнхені пропонують переночувати на футбольному полі

У Мюнхені пропонують переночувати на футбольному полі

Укрінформ
Онлайн-сервіс оренди житла по всьому світу Airbnb проводить новий конкурс. Переможець переночує просто біля краю футбольного поля під час проведення Audi Cup 2017.

Як пишеться на сайті Airbnb, щоб взяти участь у розіграші права переночувати на стадіоні, потрібно відправити до 23 липня розповідь про свою сім'ю і описати найяскравіший момент з життя, пов'язаний з футболом.

Переможець зі своєю сім'єю зможе провести два дні і одну ніч (з 1 до 2 серпня) просто біля краю поля знаменитої Allianz Arena в Мюнхені. Саме в цей час тут відбудеться Audi Cup 2017 - футбольний турнір, у якому візьмуть участь кращі європейські команди: «Атлетіко», «Наполі», «Баварія» та «Ліверпуль».

Читайте також: Жителі лондонського району не зможуть здавати житло туристам

У приз також включено перельоти до Мюнхена і назад і триразове харчування. В аеропорту щасливчиків зустріне автопілотований концепт-автомобіль Audi A7 "Jack". На стадіоні у всієї родини буде можливість потренуватися, а діти (якщо вони відповідатимуть критеріям) зможуть вивести футболістів на матч.

Апартаменти здаються від імені знаменитого захисника мюнхенської "Баварії" Жерома Боатенга. З ним також можна буде обговорити кращі моменти турніру.

Однак брати участь в конкурсі можуть лише громадяни Великої Британії, Італії, Іспанії та Німеччини - країн, команди з яких візьмуть участь в Audi Cup 2017.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-