Жителі лондонського району не зможуть здавати житло туристам

Жителі лондонського району не зможуть здавати житло туристам

Укрінформ
Адміністрація району Пекхем на південному сході Лондона заборонила британцям, які мешкають у муніципальних квартирах, здавати приміщення в короткострокову оренду.

Про це повідомляє Daily Mail.

Чиновники вважають, що таким чином зможуть обмежити наплив туристів в Пекхем. Число відпочивальників, що зростає, негативно впливає на місцевих жителів, зазначають вони.

Британцям в Пекхемі відтепер забороняється здавати квартири через такі сервіси, як Airbnb, HouseTrip тощо. Тим, хто порушить це правило, погрожують судом. "Наскільки ми розуміємо, наші будинки - це будинки, а не готелі", - підкреслила представник місцевої адміністрації Стефані Крайен.

За інформацією видання Evening Standard, район південного Лондона Пекхем було названо найкращим для життя в столиці Великої Британії у 2017 році.

"Щоб розповісти про місце двома словами: швидке перетворення кримінального району, куди не можна ходити, на хіпстерського суперника Дальстона. Останнім часом він став "гарячою точкою" середнього класу", - зазначається в повідомленні.

Зміни на краще в районі відбулися через популярних діджеїв, які влаштовують свої сети, жіночий інститут і кінотеатр в будівлі Bussey.

Фото: Anatoleya

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-